2022-04-19

Çorlu KODER Mobil Uygulaması Koordinatörü Sayın Dr. Can Burak ÖZKAL''dan Merkez Müdürlüğümüze Ziyaret

2020 yılının Mart ayında çalışmalarına başlanan, Çorlu Belediyesi ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi arasında imzalanan işbirliği protokolüne bağlı olarak yürütülen “Çorlu’da Emisyonlardan Kaynaklı Koku Şikayetlerinin İzlenebilirliğini sağlamak amacıyla Koku Derecelendirme (KODER) Mobil Uygulamasının Geliştirilmesi” projesi kapsamında Çorlu KODER (Koku derecelendirme) mobil uygulaması geliştiren ve koordinasyonunu sağlayan Çorlu Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Öğretim Elemanı Dr. Can Burak ÖZKAL ile, merkezimiz ile işbirliği içerisinde yürütülecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunduk.