2023-06-08

Çevre Haftası Etkinlikleri Kapsamında Araştırma Merkezi Olarak Çalışmalarımızı Tanıttık.

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısı ile Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik alanında Araştırma Merkezi olarak bizler de yerimizi aldık. Çorlu Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Can Burak ÖZKAL ile birlikte "Karbon Ayak İzi Ölçümü" testleri ile eğlenceli hale getirdiğimiz etkinliğmize yoğun ilgi gösteren İl Protokolü'nün Saygıdeğer Yöneticilerine, minik çevre dostu müfettişlerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Üniversitemiz bünyesinde yapılan çevre çalışmalarını da tanıtarak tamamladığımız etkinliğimizde, çevre farkındalığının arttırılmasına katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyduk.